Zomervakantie kortingen vakantiehuisje Julianadorp!

Uiteraard is het erg interessant om in ieder jaargetijde op vakantie te gaan naar Julianadorp aan Zee. In de winter krijgt het landschap een mooi wit tapijtje, in het voorjaar laat het lentezonnetje zich fraai zien en in het najaar verandert het duinlandschap in prachtige herfstkleuren. Echter in de zomer krijg je het daadwerkelijke vakantiegevoel in Julianadorp aan Zee!

Vakantieparken

Op een zomerse dag togen gezinnetjes gewapend met emmertjes, schepjes, visnetjes en badhanddoeken naar het strand om zich daar te vermaken. Julianadorp aan Zee is een populaire vakantiebestemming, maar heeft gelukkig voldoende accommodaties om al die toeristen op te vangen. De vakantieparken Landal Beach Resort Oogduyne en Hogenboom Strandslag Juliana stunten vaak met zomervakantiekortingen waardoor een verblijf in het kustplaatsje geenszins duur hoeft te zijn.

Strandhuisjes

Een vakantie in Julianadorp aan Zee is in velerlei opzichten uniek te noemen. Op de eerste plaats heeft het kustdorpje een strand met een lengte van 4 kilometer. Op de tweede plaats is het strand het schoonste strand van de provincie Noord-Holland. Op de derde plaats is het strand één van de mooiste stranden van heel Nederland. Op de vierde plaats telt Julianadorp aan Zee het meest aantal zonuren per jaar van ons kikkerlandje. Op de vijfde plaats telt Julianadorp aan Zee de minste neerslag per jaar van heel Nederland. Op de zesde plaats wordt het stukje Noordzee dat voor Julianadorp aan Zee ligt niet vervuild met windparken die daar zijn opgetrokken en op de zevende plaats staan op het strand van Julianadorp aan Zee unieke strandhuisjes die ieder jaar worden verkozen tot de meest bijzondere vakantieaccommodatie van heel Nederland!