Zeer luxe vakantiewoningen in Julianadorp!

Voor zeer luxe vakantiewoningen moet je in Julianadorp aan Zee zijn. Het Noord-Hollandse kustplaatsje herbergt de zeer fraaie parken Villaparc Duynopgangh en Resort Duynzicht waar drieëndertig respectievelijk vijftig vakantievilla’s zijn opgetrokken.

Luxe

De vakantiehuisjes op beide parken zijn van alle gemakken en luxe voorzien zoals een open haard, privé-parkeergelegenheid voor twee auto’s, wasdroger, wasmachine, vriezer, tuinmeubilair, omheinde tuin, boven en beneden traphekjes, tuin op het zuiden, badkamer met dubbele wastafel, op iedere verdieping een wc, ligbad, zonnebank, boxspringbedden, vaatwasmachine, combimagnetron-oven, gratis wifi, cd-speler, dvd-speler, digitale-tv, breedbeeld-tv, aparte douche en sauna.

Dicht bij het strand

Bovenop dit alles is er nog iets zeer aantrekkelijks aan de parken, ze liggen namelijk op steenworp afstand van het prachtige strand van Julianadorp aan Zee; ongeveer 500 meter. Het strand van Julianadorp aan Zee wordt beschouwd als het schoonste en mooiste strand van de Kop van Noord-Holland.

Windmolenparken

Het strand kent totaal geen vervuiling, gelukkig ook geen horizonvervuiling. De meeste kustplaatsen worden tegenwoordig namelijk geplaagd door horizonvervuiling. Overal langs de Noordzeekust doemen ze op: windmolenparken. Dit komt niet ten goede aan het weidse gevoel dat je normaal kunt opsnuiven als je op het Nederlandse strand aan het wandelen bent.

Strandhuisjes

Je kunt via vier opgangen op het 4-kilometerlange strand van Julianadorp aan Zee komen. Sommige delen van het strand zijn erg toeristisch, andere delen zijn juist heel rustig en daar zie je bijna niemand. Op het strand staan tijdens het seizoen ook de beroemde strandhuisjes van Julianadorp aan Zee. Op de rustige plekken van het strand zijn veel vogels te spotten. Op twee locaties op het strand van Julianadorp aan Zee is bovendien naakrecreatie toegestaan. Dit wordt daar met duidelijke borden aangegeven.