Wintervakantie in Julianadorp!

Julianadorp aan Zee is uiteraard een populaire badplaats die gedurende de zomer bijna één miljoen mensen naar zich weet te trekken. Het is dan één groot feest om er te kunnen vertoeven. Het kustplaatsje is gezegend met fantastische duinen, een mooi lang strand en uiteraard de overrompelende Noordzee.

Aantrekkelijke bestemming

Maar Julianadorp aan Zee is niet alleen gedurende de zomer een aantrekkelijke bestemming om te verkeren, ook in de winter is het er heel erg mooi. Het voordeel van de winter is uiteraard dat het dan laagseizoen is en dat daardoor de prijzen van de accommodaties niet heel erg hoog zijn. Soms zijn er dan echte buitenkansje te scoren.

Vakantieparken

De vakantieparken die Julianadorp aan Zee rijk is stunten dan met heel aantrekkelijke winterkortingen een winteraanbiedingen. Op deze manier kun je voor heel weinig geld echt het vakantiegevoel oprapen.

Strandwandeling

Wat kun je allemaal in de winter in Julianadorp aan Zee ondernemen? Eén van de leukste dingen is uiteraard om een lekkere strandwandeling te gaan maken! Oké, die is natuurlijk wel een beetje fris! Maar daar knap je wel erg van op!

Goed alternatief

Uiteraard kun je in de winter niet in de Noordzee gaan zwemmen, maar er is een heel goed alternatief, het kustplaatsje is namelijk gezegend met verschillende subtropische zwembaden waar je lekker kunt gaan zwemmen. Vanzelfsprekend is dit water wel van een heerlijke temperatuur.  Op de vakantieparken van Julianadorp aan Zee zijn verder heel veel dingen te ondernemen. Zo kun je er gaan tennissen of lekker gaan bowlen. Daarnaast zijn er voor de kinderen verschillende speelweides en kinderboerderijen.