Winkels met strandspullen in Julianadorp aan Zee!

Op het strand van Julianadorp aan Zee wordt veel plezier gemaakt. Zeker door kinderen. Zij bouwen kastelen van zand of bakken koekjes van zand. Wat ook veel kinderen doen, is kuilen graven. Hele diepe kuilen. Duitse toeristen hebben daar ook een handje van. Iets anders is het tegenhouden van het oprukkende zeewater. Er verschijnen dan hele deltawerken op het strand van het Noord-Hollandse kustplaatsje. Maar helaas is het Noordzeewater aan het einde van de stranddag veel te sterk. Alle dijken en dammen zullen uiteindelijk in elkaar storten. Kinderen zijn dan in tranen.

Strandspullen

Om strandplezier te hebben in Julianadorp aan Zee is het wel handig om bepaalde strandspullen te kopen. Dan moet je denken aan emmertjes, schepjes, netjes, windschermen, vliegers, et cetera. Al deze spullen zijn te koop in de winkels van Julianadorp aan Zee. 

Niet alleen liefhebbers van het strand komen in Julianadorp aan Zee helemaal aan hun trekken, dat geldt ook voor de natuurliefhebbers. Zo weten veel vogelliefhebbers Julianadorp aan Zee feilloos te vinden. Eén van de gevleugelde vrienden die ze dan voor hun lens kunnen krijgen, is de buidelmees.

Buidelmees

De buidelmees is een echte zangvogel. Een beest dat niet ressorteert onder de echte mezen, maar onder de buidelmezen. De buidelmees heeft een rug die voor een deel roodbruin gekleurd is. De buik van de buidelmees is vaalwit. De kop van de buidelmees heeft een lichtgrijze kleur. Bovendien ‘draagt’ het beest een zwart gezichtsmasker. Het ‘beenwerk’ van de buidelmees is zwart. Verder heeft hij een dunne en spitse snavel. De lengte van de buidelmees is 11 centimeter.