Warme bakkers in Julianadorp!

Maar liefst acht vakantieparken telt Julianadorp aan Zee. Op ieder van deze vakantieparken hangt een andere sfeer. Sommige parken zijn groot en uitgerust met alle denkbare faciliteiten en andere parken zijn veel kleinschaliger en zijn daardoor aantrekkelijker voor een andere doelgroep. De mensen die deze vakantieparken bezoeken en er gaan logeren moeten uiteraard iedere dag ook eten. Eén van de belangrijkste onderdelen van het dagelijkse eten is brood.

Kleine supermarkten

Brood is op sommige vakantieparken van Julianadorp aan Zee te verkrijgen, zij zijn namelijk in het bezit van kleine supermarkten. Het leeuwendeel van de bezoekers van het Noord-Hollandse kustplaatsje komt uit Duitsland. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er veel typische Duitse broodproducten in de supermarktschappen liggen. Hierbij moet je dan denken aan onder andere kaiserbroodjes. Dit zijn heerlijke knapperige broodjes die niet te versmaden zijn met een beetje zoete jam erop!

Drie winkelcentra

Niet alleen in de vakantieparksupermarkten van Julianadorp aan Zee kun je brood kopen, het badplaatsje is ook in het bezit van maar liefst drie verschillende winkelcentra te weten: Winkelcentrum de Riepel, Winkelcentrum Dorperweerth en Winkelcentrum Loopuytpark.

Alle denkbare winkels

Op deze winkelcentra zijn alle denkbare winkels aanwezig, óók de supermarkten: Aldi, Lidl, Deen en Vomar. Liefhebbers van de Albert Heijn of Jumbo komen in Julianadorp aan Zee van de koude kermis thuis. Die hebben vooralsnog geen filiaal in Julianadorp aan Zee. De supermarkten die wel aanwezig zijn beschikken uiteraard over grote broodafdelingen.

Warme bakkers

De winkelcentra van Julianadorp aan Zee bezitten naast de supermarkten ook over verschillende warme bakkers. Het brood dat je daar koopt, is uiteraard net nog iets lekkerder dan het brood dat bij de supermarkten is te verkrijgen!