Vroegboekkortingen in Julianadorp aan Zee!

Als je op vakantie gaat naar Julianadorp aan Zee en je boekt je accommodatie vroeg, kun je profiteren van de zogenaamde vroegboekkortingen. Deze vroegboekkortingen worden door alle vakantieparken van het Noord-Hollandse kustplaatsje aangeboden. Het scheelt veel geld met een normale boeking. Het is toch een aantrekkelijke korting op de prijs die je moet betalen. Het hele jaar door kun je vakantiekortingen oprapen in Julianadorp aan Zee.

Meeuwen

Julianadorp aan Zee is voor liefhebbers van vogels een geweldige plek om naar toe te gaan. De meeuw is voor de meeste mensen dé kustvogel. Als je aan meeuwen denkt, denk je aan de kust. Echter; meeuwen laten zich ook steeds meer landinwaarts zien. Dat komt omdat er steeds meer vossen in de duinen actief zijn. Voor meeuwen wordt het daarom steeds moeilijker om een nestje in de duinen tot een goed einde te brengen.

Opportunisten

Meeuwen hebben echter gemerkt dat het ook helemaal niet zo erg is om dichter bij de mensen te gaan leven. Meeuwen zijn echte opportunisten en wij gooien alles op straat. Voor meeuwen is het feitelijk een gratis banket dat hen wordt aangeboden.

Overlast

Helaas is met meeuwen ook meeuwenoverlast in de gebieden gekomen waar mensen leven. Meeuwen zijn namelijk hondsbrutaal als het om eten gaat. Ga maar eens met het veer naar Texel. Als je op het dek staat als de boot gaat varen, vliegen er ook tientallen meeuwen mee. Deze dieren kun je bijna met de hand uit de lucht grijpen, zo dicht komen ze bij je in de buurt om een stukje brood te scoren!