Voordelig bowling-arrangement bij vakantiehuis in Julianadorp!

Bij het Landal Beach Resort Oogduyne te Julianadorp aan Zee is het mogelijk om een aantrekkelijk bowling-arrangement (Strike & Eat arrangement) te boeken. Bij dit arrangement zit niet alleen een heerlijk avondje bowlen, maar ook een lekkere maaltijd. En geen normale maaltijd, maar een gourmetmaaltijd die geheel verzorgd is. Nadat je dus fijn gebowld hebt, kun je lekker met je familie of vrienden gaan gourmetten in je vakantieaccommodatie.

Geen boodschappen

Bovendien hoef je geen boodschappen te doen als je dit arrangement boekt: sausjes, stokbrood, vlees, vis en salades zitten allemaal bij de prijs inbegrepen. Uiteraard wordt het bij de deur afgeleverd. Ideaal natuurlijk!

Geweldige bowlingbaan

Julianadorp aan Zee is in het bezit van een geweldige bowlingbaan, een ultramoderne bowlingbaan zelfs! Het materiaalgebruik en de puntentelling zijn heel bijzonder. De puntentelling is namelijk volledig computergestuurd.

Kegelen

Kegelen is de voorloper van het heden daagse bowlen. Tijdens het bowlen moet de bowler proberen om met een bowlingbal in totaal tien pins (kegels) omver te kegelen. Door de jaren heen zijn er heel veel termen rondom het bowlen ontstaan zoals sandbaggers, aanloop, het inkomen van de bal, gutterbal, bumpers, goot, split, double wood, release, backswing, pocket, foul line, approach, zwarte game, buffer game, perfect game, 11 in a row, 10 in a row, 9 in a row, 8 in a row, 7-back, 6-back, five bagger, four bagger, turkey, double, strike, spare, game, frame, headpin, pins, dots en arrows.

Wedstrijdsport

Naast het hobbymatige bowlen, is er ook nog de wedstrijdsport. Voor de wedstrijden worden er vier soorten toernooien georganiseerd: A-toernooien, B-toernooien, C-toernooien en D-toernooien.