Voordelige ontbijtarrangementen in vakantiehuis in Julianadorp!

Als je in de ochtend wakker wordt in Julianadorp aan Zee in de vakantieaccommodatie, heb je niet altijd zin om zelf een ontbijtje te maken. Gelukkig hoeft dat ook niet! Als een (strand)huisje of appartement op het Landal Beach Resort Oogduyne boekt, bestaat er de mogelijkheid om er een extra ontbijtarrangement bij te boeken. En dan is ’s ochtends wakker worden echt een groot feest: de geur van verse broodjes, zalig broodbeleg en sapjes van fruit. Dit wordt netjes aan de deur afgeleverd. Geweldig!

Edele viervoeter

Zo’n uitgebreid ontbijt geeft voldoende energie om een leuk ochtendprogramma te gaan draaien in Julianadorp aan Zee. Zo zou je er bijvoorbeeld voor kunnen kiezen om een keertje te gaan paardrijden. Wat is er nou leuker om met een edele viervoeter door het Nederlandse duinlandschap te stappen, draven of galopperen?

Paard op het strand

Wellicht is er één ding nog leuker! Met een paard op het strand! Paarden vinden het geweldig om vol gas te geven op het strand. Voor de ruiter of amazone is dat natuurlijk ook één groot feest; de plezier van het paardrijden, het mooie strand, de overweldigende Noordzee, de blauwe luchten en de betoverende duinen.

Nodige ervaring beschikken

Als je op het strand wilt gaan paardrijden, moet je wel over de nodige ervaring beschikken. Voor beginnende ruiters is het namelijk geen optie. Er zijn een paar maneges in Julianadorp aan Zee en in diens directe omgeving. Hier bestaat de mogelijkheid om rijlessen te volgen of om een begeleide strandrit te gaan maken. Naast het strand is het ook zeer aangenaam om een rit door het polderlandschap te gaan maken. In het typische Noord-Hollandse polderlandschap staan fraaie Westfriese stolpboerderijen en karakteristieke poldermolens!