Voordelige lastminute vakanties in Julianadorp!

Iedereen wil het liefst zo min mogelijk betalen voor zijn vakantieverblijf in Julianadorp aan Zee. Het is daarom ook prettig dat de grote vakantieparken van het Noord-Hollandse kustplaatsje regelmatig voordelige lastminute vakanties in Julianadorp aanbieden. Bij zowel Landal Beach Resort Ooghduyne als Hogenboom Strandslag Juliana zijn frequent de goedkoopste accommodaties te boeken.

Landal Beach Resort Ooghduyne

Voor gezinnen met jonge kinderen is het Landal Beach Resort Ooghduyne een ideaal familievakantiepark. Op een afstand van slechts 800 meter van het park ligt de Noordzeekust met haar mooie strand, zee en duinen. Dus op een mooie zomerse dag kun je fijn naar het strand van Julianadorp aan Zee en kunnen de kids, gewapend met emmertjes en schepjes, spelen in het strandzand.

Maar ook op de dagen dat het geen strandweer is, kan eenieder zich prima vermaken op het terrein van het park. Zo kun je bijvoorbeeld een tennisballetje slaan op één van de tennisbanen of een golfballetje wegmeppen op golfbaan. Landal Beach Resort Ooghduyne is namelijk in het bezit van een prachtige 9-holes baan (par-70); Golfbaan Ooghduyne! Je kunt ook een bal laten rollen in de één van de bowlingbanen.

Als je echter meer zin hebt om te gaan zwemmen, dan is dat ook geen probleem. Op het park ligt een fantastisch mooi zwemparadijs: Zwembad Ooghduyne! In dit tropische zwembad kun je van een superlange glijbaan glijden, gezellig aan de zwemmersbar hangen of een lekkere sauna nemen. Verder zijn er in het park verschillende klimtoestellen voor kinderen aanwezig.

Hogenboom Strandslag Juliana

Je kunt er ook voor kiezen om een accommodatie te boeken in Hogenboom Strandslag Juliana. Hier heb je de keuze uit vakantiebungalows of vakantieappartementen. Hogenboom Strandslag Juliana ligt eveneens op een korte afstand van het strand. En ook voor dit gezinspark geldt dat er veel te doen is op het park zelf zoals bowlen, tennissen, fietsen huren, bolderwagens huren, midgetgolfen, de dierenweide bezoeken en spelen in de waterspeelplaats.