Voordelige lastminute kortingen in Julianadorp!

Voordelige lastminute kortingen zijn zeker te scoren bij de vakantieaanbieders in Julianadorp aan Zee. Op deze manier wordt het verblijf in het Noord-Hollandse kustplaatsje zeer aantrekkelijk. Met name de grote vakantieparken als Landal Beach Resort Ooghduyne en Hogenboom Strandslag Juliana stunten regelmatig met aanbiedingen.

Landal Beach Resort Ooghduyne

Het Landal Beach Resort Ooghduyne is het grootste vakantiepark van Julianadorp aan Zee. Het park bezit honderden vakantiehuisjes, tientallen vakantieappartementen en strandhuisjes. De meeste mensen die een vakantie willen doorbrengen in Julianadorp aan Zee komen uiteraard voor de zee, het strand en de duinen.

In het kustlandschap van Noord-Holland leven heel veel verschillende diersoorten. Zeehonden bijvoorbeeld. Met grote regelmaat zijn deze zeezoogdieren te spotten voor de kust van Julianadorp aan Zee. De meeste zeehonden van Nederland leven in de Waddenzee en in de Zeeuwse Delta’s, maar zogezegd laten ze zich ook elders langs de kust zien. Het is altijd een ontroerende ervaring als je een zeehond ziet. De beesten hebben een hoge aaibaarheidsfactor en spreken enorm tot de verbeelding bij mensen. 

Hogenboom Strandslag Juliana

Een ander groot vakantiepark in Julianadorp is het Hogenboom Strandslag Juliana. Dit park ligt op steenworp afstand van het strand van Julianadorp. Op het park kun je bungalows en appartementen boeken. Naast het feit dat het strand op korte afstand ligt, beschikt het park over veel faciliteiten en hoef je jezelf geen seconde te vervelen. Zo kun je gaan tennissen op de tennisbaan, kun je gaan midgetgolfen op de midgetgolfbaan of gaan bowlen op de bowlingbaan. Maar je kunt er ook een fiets huren en de mooie omgeving verkennen.

Naast het feit dat het strand op korte afstand ligt, beschikt het park over heel veel faciliteiten en hoef je jezelf geen seconde te vervelen. Zo kun je gaan tennissen op de tennisbaan, kun je gaan midgetgolfen op de midgetgolfbaan of gaan bowlen op de bowlingbaan. Maar je kunt er ook een fiets huren en de mooie omgeving verkennen.