Voordelige lastminute appartementen in Julianadorp!

Sommige mensen kruipen tijdens hun vakantieverblijf in Julianadorp aan Zee het liefst in een appartement. Gelukkig zijn er in het kustplaatsje voldoende vakantieappartementen te boeken zoals bij het Landal Beach Resort Ooghduyne en Hogenboom Strandslag Juliana. Het komt vaak voor dat deze parken voordelige lastminute aanbiedingen hebben en kun je dus voor weinig geld heerlijk aan de Nederlandse kust verblijven.

Landal Beach Resort Ooghduyne

Het Landal Beach Resort Ooghduyne is een echt familiepark of gezinspark. Of het nu mooi weer is of het regent de hele dag, er is volop vermaak. Als het mooi weer is ga je natuurlijk naar het strand. Lekker in een decor van duinen en Noordzee genieten, terwijl de kinderen bergen met strandzand aan het verzetten zijn. Ook als het slecht weer is hoef je jezelf geen minuut te vervelen. Je kunt dan gaan tennissen of golfen. Maar je kunt ook een plons nemen in het subtropische zwemparadijs; een zwembad met een glijbaan, sauna, solarium en een zwemmersbar.

Hogenboom Strandslag Juliana

Het Hogenboom Strandslag Juliana is eveneens een familiepark waar het heerlijk vertoeven is voor alle leden van het gezin. De afstand tot het strand is een paar honderd meter, dus op een zomerse dag is het maar een korte wandeling om bij de Noordzee te komen. Het strand van Julianadorp aan Zee is één van de breedste en schoonste stranden van Nederland. Mocht het onverhoopt slecht weer zijn, dan is er nog geen man overboord. Dan vertoef je lekker op de bowlingbaan, tennisbaan, dierenweide, midgetgolfbaan of op de waterspeelplaats. Op het park zijn naast de vakantieappartementen ook vakantiebungalows te boeken.