Voordelige lastminute accommodaties in Julianadorp!

Landal Beach Resort Ooghduyne en Hogenboom Strandslag Juliana stunten regelmatig met voordelige lastminute accommodaties in Julianadorp aan Zee. Vakantiegangers kunnen dan voor zeer aantrekkelijke prijzen vakantiehuizen, appartementen of strandhuisjes boeken. 

Landal Beach Resort Ooghduyne

Slechts 600 meter is de afstand tussen Landal Beach Resort Ooghduyne en de Noordzeekust. In de zomer is dat natuurlijk ideaal. Je hoeft niet in de file te staan om op het strand te komen; je kunt er gewoon naartoe lopen. En als je een strandhuisje oftewel een strandslaaphuisje boekt, hoef je helemaal niet te reizen, dan ben je al op het strand!

Het strand, de duinen en Noordzee zijn niet alleen het exclusieve domein van mensen, het zijn ook de natuurlijke leefomgevingen van tal van diersoorten. Met name vogelliefhebbers komen in het kustgebied ruimschoots aan hun trekken. Grofweg zijn er twee soorten vogels die je vanaf het strand kunt spotten: kust- en zeevogels. Kustvogels leven, foerageren en broeden langs de kust. Zeevogels leven vooral op zee en laten zich alleen aan de kust zien als zij gaan broeden.

Hogenboom Strandslag Juliana

De afstand van Hogenboom Strandslag Juliana tot het Noordzeestrand is nog veel korter dan dat in het geval van het Landal Beach Resort Ooghduyne; slechts een paar honderd meter. Op dit park kun je bungalows en appartementen boeken. Hogenboom Strandslag Juliana is een echt familie/gezinspark. Veel gezinnen met jonge kinderen weten het park te vinden. Ook als het geen strandweer is kun je jezelf prima vermaken op het park. Zo is er een bowlingbaan, tennisbaan, midgetgolfbaan, dierenweide en waterspeelplaats.