Voordelig halfpension arrangement in Julianadorp!

Bij het Landal Beach Resort Oogduyne te Julianadorp aan Zee is een voordelig halfpension arrangement te boeken in combinatie met de vakantieaccommodatie. Uiteraard is dit super aangenaam. Je hoeft dan zelf geen zorg meer te dragen over het ontbijt en avondmaal. In de ochtend wordt het ontbijt keurig bij je strandhuisje, vakantieappartement of vakantiehuisje afgeleverd en in de avond staat het diner te wachten in het mooie parkrestaurant. Na een mooie dag aan de Noordzeekust staat dan een heerlijk 2-gangen diner op je te wachten!

Verschillen

De begrippen ‘halfpension’ en ‘volpension’ lijken op elkaar, maar er zijn uiteraard ook verschillen. Mensen die gebruikmaken van een halfpension kunnen een overnachting, ontbijt (breakfast) en avondeten (diner) tegemoet zien. Mensen die daarentegen voor een volpension gaan krijgen naast het ontbijt en avondeten nog een lunch voorgeschoteld. Dat is helemaal perfect!

Twee vliegen in één klap

Als je in Julianadorp aan Zee dus een halfpension arrangement boekt, hoef je zelf alleen maar zorg te dragen voor een smakelijke lunch. Om te gaan lunchen zou je bijvoorbeeld kunnen kiezen uit één van de twee strandpaviljoens die het Noord-Hollandse kustplaatsje rijk is! Dan sla je feitelijk twee vliegen in één klap: enerzijds kun je dan lekker smikkelen en smullen van een vers gemaakte kop soep of een knapperige sandwich en anderzijds kun je dan genieten van het mooie strand, de geweldige duinen en de overweldigende Noordzee.

Omgeving 

Daarnaast kun je ook heerlijk gaan lunchen in de plaatsjes die in de omgeving van Julianadorp aan Zee liggen zoals de marinestad Den Helder, de kaasstad Alkmaar en de vestingstad Schagen!