Voordelig en gezellig kamperen bij de boer in Julianadorp!

Wat is er nou mooier om op het erf van een bloembollenboer in Julianadorp aan Zee je tentje op te zetten, campertje te parkeren of caravannetje stallen? In het voorjaar is het dan heel prettig wakker worden tussen de mooi ogende en welriekende tulpen, narcissen, krokussen en blauwe druifjes!

Mateloos populair

Het kamperen bij de boer heeft de laatste decennia in Nederland een enorme vlucht genomen. Veel vaderlandse veehouders, akkerbouwers en tuinbouwers zochten naar extra inkomsten en besloten om naast de boerenactiviteiten ook een boerencamping of mini-camping te beginnen. En met succes! Het kamperen bij de boer is inmiddels mateloos populair.

Veel voordelen

Het kamperen bij de boer heeft veel voordelen. Door het beperkt aantal staanplaatsen is het een kleinschalige manier van kamperen. Op sommige reguliere campings zijn honderden staanplaatsen voorhanden met alle drukte vandien. Verder is het kamperen bij de boer minder duur dan op een gewone camping, waar je vaak voor allerlei faciliteiten moet betalen.

Leerzaam

En dan is er natuurlijk de mogelijkheid dat je op het erf van een boer mee mag kijken in de keuken. Voor kinderen is dit uiteraard leuk en bovendien leerzaam. Zij kunnen met hun eigen ogen zien waar melk, wol en eieren vandaan komen. Kamperen bij de boer hoeft geenszins primitief te zijn; op de boerencamping kun je ook gewoon wassen en zijn er prima sanitaire voorzieningen aanwezig. Daarnaast beschikken de meeste boerencampings uiteraard over gratis wifi/draadloos internet.

Campings

In Julianadorp aan Zee zijn er uiteraard naast boerencampings ook veel gewone campings aanwezig. Een reguliere camping die zeer kort bij het strand van Julianadorp aan Zee ligt, is strandcamping ’t Noorder Sandt. Op deze prachtige camping zijn kampeerliefhebbers met een tent, camper en caravan van harte welkom!