Voor de kust van Julianadorp jetskiën!

De vaderlandse kust telt een dertigtal badplaatsen. Het bijzondere is dat iedere badplaats zijn eigen sfeer en karakter heeft. Als je naar een druk strand wil gaan waar veel jeugd is, kun je het beste togen naar strandplaatsen als Renesse, Zandvoort of Scheveningen. Daarnaast zijn er ook badplaatsen die meer geschikt zijn voor mensen met jonge gezinnen. Eén van die badplaatsen is Julianadorp aan Zee.

Eén grote zandbak

Jonge kinderen kunnen daar in alle rust op het strand spelen. Voor kinderen is het strand sowieso één grote speeltuin; één grote zandbak. Een zandbak waar de mooiste schepsels gemaakt kunnen van zand zoals zandkastelen. Wat kinderen ook leuk vinden, is om met het strandzand zandkoekjes te ‘bakken’. Kortom; op het strand van Julianadorp aan Zee kan het een drukste van jewelste zijn met emmertjes en schepjes!

Jetskiën

Laat onverlet dat er nog veel te doen is op het strand van Julianadorp aan Zee en de Noordzee die vóór het Noord-Hollande kustplaatsje ligt. Oók voor volwassenen. Eén van de nieuwe activiteiten die je op het water kunt ontplooien, is jetskiën. Als je gaat jetskiën, race je met een hoge snelheid door het zeewater heen en kun je bovendien loskomen van het water om allerlei capriolen, stunts en tricks uit te halen. Als je zelf niet kunt jetskiën, kun je ook achterop plaatsnemen en op deze manier toch het jetskiën ervaren.

Verschillende bedrijven

Er zijn in de wereld verschillende bedrijven die jetski’s maken: Kawasaki, Bombardier en Yamaha zijn de grootste en belangrijkste. Overigens mag alleen Kawasaki de naam jetski voeren, zij hebben het patent op de naam. Bij Bombardier wordt de naam sea-doo gebruikt en bij Yamaha heet de jetski; waverunner en superjet.