Voldoende sanitaire voorzieningen op het strand van Julianadorp!

Julianadorp aan Zee is het bezit van een enorm lang strand. Het strand van het Noord-Hollandse badplaatsje heeft namelijk een lengte van 4 kilometer. Het leeuwendeel van de toeristen loopt via Strandslag Julianadorp naar dit strand. Daarnaast kent Julianadorp aan Zee nog drie andere strandopgangen: Strandslag De Zandloper, Strandslag Falga en Strandslag Drooghe Weert.

Alle voorzieningen

Via Strandslag Julianadorp en Strandslag De Zandloper kom je op de toeristische delen van het strand uit. Hier zijn alle voorzieningen voor de strandgasten aanwezig en wordt tijdens het seizoen een oogje in het zeil gehouden door de SSN/Reddingsbrigade. Op dit gedeelte van het strand bevinden zich ook twee strandpaviljoens. Bij Strandslag Julianadorp is dat ‘Paal6’ en bij Strandslag De Zandloper is dat ‘Zee van Tijd’. Bij de twee strandpaviljoens zijn uiteraard sanitaire voorzieningen aanwezig en kun je zo nodig naar het toilet.

Vette hap

Het is een bijzondere ervaring om in een strandpaviljoen wat te gaan eten of drinken. Vroeger kon je daar alleen maar een vette hap scoren en verscheen er friet met snacks op tafel, tegenwoordig is dat letterlijk wel andere koek. Toegegeven; er zijn in Nederland (nog) geen Michelin-sterren-strandpaviljoens, maar de keukenbrigade van menig strandpaviljoen doet toch aardig zijn best om attractieve spijzen op tafel te zetten.

Fenomenaal

Naast het lekkere eten is ook het uitzicht vanaf een strandpaviljoen fenomenaal! In een omgeving van glooiende duinen en een eindeloos strand, kijk je naar een hypnotiserende Noordzee. Een Noordzee die geen dag hetzelfde is. Die zich periodiek terugtrekt tijdens eb en zich opdringt tijdens vloed. Een wonderbaarlijk schouwspel!