Verschillende activiteiten in de buurt van Julianadorp!

Als je voornemens bent om naar de kust op vakantie te gaan, heb je de keuze uit verschillende kustplaatsjes. Nederland telt er ongeveer dertig! Julianadorp aan Zee is dan helemaal geen verkeerde keuze. Julianadorp aan Zee ligt in de Kop van Noord-Holland in de provincie Noord-Holland.

Brandschoon

Julianadorp aan Zee onderscheidt zich op een aantal prettige manieren van andere kustplaatsen. Op de eerste plaats is het strand van Julianadorp aan Zee brandschoon, het is één van de schoonste stranden van Nederland. 

Torenhoog

Op de tweede plaats is het strand van Julianadorp aan Zee één van de mooiste van het land, bij sommige strandopgangen zijn de duinen torenhoog! Hetgeen natuurlijk een prachtig gezicht is!

Niet druk

Op de derde plaats is het strand van Julianadorp aan Zee niet druk, zeker als je het vergelijkt met de stranden van Zeeland en Zuid-Holland. Probeer in de zomer maar eens op de stranden van Scheveningen en Zoutelande een plekje te veroveren, dat zal niet meevallen! 

Veel activiteiten

En op de vierde plaats zijn er in Julianadorp aan Zee en in de buurt van het strandplaatsje veel activiteiten te ondernemen! De grootste trekpleisters van Julianadorp aan Zee vormen uiteraard de Noordzee, het strand en de duinen. Als je aan de kust bent, kom je al direct in de vakantiestemming. Deze unieke drie-eenheid nodigt uit voor allerlei activiteiten! Zo kun je er heerlijk gaan wandelen. De meest ultieme wandeling, is uiteraard de strandwandeling. Lekker een frisse neus halen! Het duinlandschap leent zich ook prima voor mooie fietstochten.