Verhuur van fietsen met kortingen tijdens vakantie in Julianadorp!

Nederland is bij uitstek een fietsland. Op geen enkele andere plek in de wereld is de fietsinfrastructuur zo goed op orde als in Nederland. Vrijwel overal kun je jezelf op een veilige en comfortabel manier met een fiets door steden, dorpen en het landschap bewegen.

Noordzeekustgebied

Eén van de fraaiste plekken waar je kunt fietsen, is het Noordzeekustgebied. Bijvoorbeeld in de omgeving van Julianadorp aan Zee. In Julianadorp aan Zee komen twee werelden op een prettige samen: enerzijds het verbluffend mooie duinlandschap en anderzijds het typische Noord-Hollandse polderlandschap.

Texel

Wat een echte aanrader is als je in Julianadorp aan Zee bivakkeert, is om een fietsbezoekje te gaan brengen aan Texel. Dit Noord-Hollands Waddeneiland is een waar fietsmekka! Texel is feitelijk een soort mini-Nederland. Bijna alle Nederlandse landschappen zijn op dit grootste Waddeneiland vertegenwoordigd: bossen, duinen, kwelders, heidevelden, et cetera.

Eigen fiets

Maar goed; als wil fietsen, moet je natuurlijk wel een fiets hebben. In een thuissituatie is dat uiteraard geen probleem. In iedere Nederlandse schuur staan wel een paar fietsen, maar op een vakantielocatie is dat natuurlijk een ander verhaal! Of je moet je eigen fiets meenemen, dat kan natuurlijk ook.

Vakantieparken

Gelukkig zijn er in Julianadorp aan Zee voldoende mogelijkheden om een fiets te huren, bijvoorbeeld op de vakantieparken Landal Beach Resort Oogduyne en Hogenboom Strandslag Juliana. Maar ook op strandcamping ’t Noorder Sandt staan de dames- en herenfietsen voor de liefhebbers klaar. Uiteraard kunnen alleen de mensen die op de vakantieparken verblijven, gebruikmaken van deze verhuurdiensten.

Allerlei soorten fietsen

In Julianadorp aan Zee zijn daarnaast nog diverse andere fietswinkels en fietsverhuurders aanwezig waar je van allerlei soorten fietsen kunt huren. Dan moet je denken aan fietsen met een motortje zoals elektrische fietsen en fietsen met trapondersteuning. Maar ook fietsen voor kinderen, hybride-fietsen, oma-fietsen, racefietsen, herenfietsen en damesfietsen. Bovendien kun je daar ook kinderzitjes en fietstassen verkrijgen. Met een beetje geluk kun je een fiets huren met een aantrekkelijke korting waardoor het niet zo duur hoeft te zijn!