Verboden om te barbecueën op het strand van Julianadorp!

Barbecueën op het strand van Julianadorp aan Zee! Dat is voor veel mensen een grote droom. Het strand is uiteraard een fantastische locatie om lekker van geroosterd vlees te genieten. De zon zien ondergaan, genieten van het strand en de branding van de Noordzee.

Niet toegestaan

Maar helaas is het niet toegestaan te barbecueën op het strand van Julianadorp aan Zee. In het algemeen geldt, dat het niet is toegestaan om open vuur te maken op het strand van het Noord-Hollandse plaatsje. Dus ook geen kampvuur, vuurkorf, et cetera.

Vogels

En uiteraard wil men ook niet dat het strand van Julianadorp aan Zee een soort pretpark gaat worden. Het moet ook een beetje het gebied blijven voor de natuur. Zo is de kust een belangrijk gebied voor allerlei vogels. Als het barbecueën wordt toegestaan is er een kans dat er veel rommel ontstaat, waardoor het strand erg vervuild raakt. Vogels zullen dan het strand gaan mijden en dat willen we natuurlijk niet.

Mooiste strand van Nederland

Op dit moment staat het strand van Julianadorp aan Zee zelfs te boek als één van de mooiste en schoonste stranden van heel Nederland. Als je over het strand aan het lopen bent, valt dat ook op. Er ligt geen rommel op het strand.

Vakantieparken

Maar het is helemaal geen probleem om op het strand van Julianadorp aan Zee te genieten van lekker geroosterd vlees. In de verschillende strandpaviljoens worden de lekkerste maaltijden bereid. Met daarbij heerlijk geroosterd vlees. Ook de vakantieparken van Julianadorp aan Zee organiseren vaak barbecue-avonden waar echte vleeseters helemaal aan hun trekken komen!