Vakantiepark vroegboekkorting in Julianadorp!

Als je naar Julianadorp aan Zee op vakantie gaat, wil je uiteraard zo min mogelijk geld betalen. Door gebruik te maken van een vroegboekkorting betaal je het minste geld voor je vakantieaccommodatie in het Noord-Hollandse badplaatsje. De meeste vakantieparken van Julianadorp aan Zee werken met het systeem van de vroegboekkorting.

Veel redenen

Er kunnen veel redenen zijn om op vakantie te gaan naar Julianadorp aan Zee. Uiteraard is het een feestje om te genieten van het Noordzeestrand, de duinen en Noordzee. Bovendien is het het leefgebied van veel dieren, vogels bijvoorbeeld.

Meeuwen

De meeuw is de vogelsoort die als eerste wordt geassocieerd met het kustgebied. Meeuwen leggen hun eitjes en broeden voornamelijk in de duinen. Alleen is er wel iets veranderd in de duinen. Reintje de vos heeft de duinen weer ontdekt als jachtgebied. Voor de overige duinbewoners heeft dat grote en ingrijpende gevolgen. 

Vossen zijn namelijk veelvraten die alle dieren die zich in de duinen ophouden, eten. Dat geldt dus ook voor meeuwen en de eitjes die de meeuwen leggen. Een groot deel van de meeuwen heeft hierdoor besloten om wat verder landinwaarts in te trekken. In gebieden waar dus ook mensen leven en wonen. 

Niet iedereen is even blij met de aanwezigheid van meeuwen in de dorpen en steden. Meeuwen kunnen een hoop lawaai maken en alles onderschijten. Maar ja, zolang wij ons vuilnis aan de kant van de weg zetten en zolang wij de meeuwen voeren met brood en friet, blijven ze ons zoeken!