Vakantiehuisje met zonnebank of solarium in Julianadorp!

Iedereen die op vakantie gaat naar Julianadorp aan Zee wil graag weer met een fraai kleurtje op zijn of haar gelaat huiswaarts keren. Daarvoor moet uiteraard de zon schijnen. En daar zit nou juist het probleem in Nederland, daar moet je een beetje geluk mee hebben. Op veel dagen in ons land schuiven wolken voor de koperen ploert en worden de zonnestralen ervan weerhouden om het aardse oppervlak te bereiken.

Solarium

Maar gelukkig is daar een oplossing voor! De zonnebank oftewel solarium oftewel hoogtezon. Evenals de echte zon, vuurt de zonnebank uv-straling op de huid van de mens af. Deze ultraviolette stralen zorgen ervoor dat de pigmentcellen in de huid een bruine kleurstof aanmaken waardoor de huid na verloop van tijd bruin kleurt.

Landal Beach Resort Oogduyne

Tegenwoordig beschikken veel vakantiehuizen in Julianadorp aan Zee over een zonnebank. Eén van die vakantiehuizen is Pluk de Dag. Pluk de Dag heeft naast een zonnebank ook nog een sauna en een bubbelbad. Het is dus echt een wellness-accommodatie. Maar er is nog veel meer! Pluk de dag staat namelijk op het vakantiepark Landal Beach Resort Oogduyne. Op dit prachtige park zijn heel veel faciliteiten zoals een golfbaan en een subtropisch zwemparadijs. De bewoners van Pluk de Dag hebben gratis toegang tot de faciliteiten.

Minste neerlag

Nog even terug naar de zonnebank. Het toeval wil dat de kans op zonneschijn in Julianadorp aan Zee het grootst is van heel Nederland. Geen enkele plaats in ons land telt jaarlijks meer zonuren dan dit Noord-Hollandse kustplaatsje. Daar komt ook nog bij dat in de Kop van Noord-Holland op jaarbasis de minste neerlag valt te noteren!