Vakantiehuisje met sauna in Julianadorp!

De wens van veel vakantiegangers is om een vakantiehuis te boeken in Julianadorp aan Zee waarin zich een sauna bevindt. Lekker aan het einde van stranddag nog relaxed een ‘heteluchtbad’ nemen. Er zijn maar weinig dingen zo ontspannend en reinigend dan even te vertoeven in een ruimte die qua luchttemperatuur schommelt tussen de 80 en 120 graden Celsius. Sauna is een Fins woord én een Finse ontdekking. Ieder huis in Finland is dan ook uitgerust met een sauna. In Nederland is dat niet het geval, maar een sauna in huis hebben, wordt wel steeds populairder in ons kikkerlandje. Oók in vakantiehuisjes.

Landal Beach Resort Ooghduyne

Eén van de vakantiehuisjes in Julianadorp Zee die over een fraaie sauna beschikt is vakantiehuis Pluk de Dag. Pluk de Dag is niet alleen in het bezit van een sauna, maar ook heeft ook een solarium/zonnebank en bubbeltjesbad. Feitelijk is Pluk de Dag dus een soort wellness-vakantie-huisje. Pluk de Dag staat bovendien op het Landal Beach Resort Ooghduyne. Dit familievakantiepark is in het bezit van een geweldig subtropische zwembad en heel veel andere fantastische faciliteiten waar de ‘vakantiebewoners’ van Pluk de Dag gratis en voor niets gebruik van mogen maken.

Mooiste strand

Maar vakantievieren in Julianadorp aan Zee is natuurlijk veel meer dan de beschikking hebben over een mooi vakantiehuisje. Zo heeft het Noord-Hollandse kustplaatsje het schoonste en mooiste strand van heel Nederland. Bovendien is het een eldorado voor vakantieliefhebbers die van zon houden én een hekel aan regen hebben. Julianadorp aan Zee en diens omgeving beschikt namelijk op jaarbasis over het meest aantal zonuren en de minste neerslag van heel Nederland.