Vakantiehuisje met bubbelbad in Julianadorp!

Het is de droom van iedere vakantieganger om een vakantiehuisje in Julianadorp aan Zee te huren dat in het bezit is van een bubbelbad oftewel bellenbad oftewel Jacuzzi oftewel Whirlpool oftewel hot tub. Het zijn alle vijf benamingen voor één en hetzelfde fenomeen; namelijk een verwarmd bad van rond de 37 graden Celsius waarin door middel van lucht, bellen worden geblazen. De naam Jacuzzi is overigens een merknaam die niet door de andere fabrikanten van bubbeltjesbaden gevoerd mag worden.

Pluk de dag

Gelukkig zijn er in Julianadorp aan Zee verschillende vakantiehuizen te boeken die in het bezit zijn van een bubbelbad, zoals vakantiehuis Pluk de Dag. Pluk de Dag heeft naast een bubbelbad ook nog een sauna en zonnebank voor haar gasten klaar staan, één grote verwennerij dus! Daarnaast staat Pluk de Dag op een prachtig vakantiepark: Landal Beach Resort Oogduyne. Dit vakantiepark is in het bezit van een subtropisch zwemparadijs. De huurders van Pluk de Dag mogen hier gratis gaan zwemmen.

Noordzee

Naast het bubbelbad en zwemparadijs gaan de echte liefhebbers van water natuurlijk zwemmen in de Noordzee waaraan Julianadorp aan Zee ligt. Het Noord-Hollandse kustplaatsje is in het bezit van één van de mooiste én bovendien schoonste stranden van heel Nederland. Op het strand is het echt genieten. Er zijn maar liefst vier verschillende duinopgangen om bij het 4 kilometer lange strand van Julianadorp aan Zee te komen. Sommige delen van het strand zijn supertoeristisch en andere delen daarentegen zijn heel rustig en verlaten. Op de rustige en verlaten delen van het strand is bovendien naaktrecreatie toegestaan!