Vakantie met kinderen in Julianadorp!

Kinderen zijn dol op vakantie; ze kijken het hele jaar ernaar uit. Als je besluit om naar Julianadorp aan Zee op vakantie te gaan, is dat voor (kleine) kinderen ideaal. Het mooie badplaatsje aan de Nederlandse kust is namelijk bijzonder kindvriendelijk. Julianadorp aan Zee kent twee echte familievakantieparken: Landal Beach Resort Ooghduyne en Hogenboom Strandslag Juliana. Het zijn parken die helemaal ingericht zijn om het voor baby’s, peuters, kleuters en tieners aantrekkelijk te maken.

Alle denkbare voorzieningen

Zij kunnen zich onder andere vermaken op dierweides, maneges, midgetgolfbanen, speeltuinen, (tropische) zwembaden en kinderbowlingbanen. Vanzelfsprekend hebben de vakantiehuisjes, vakantieappartementen en strandhuisjes op de twee bovengenoemde parken alle denkbare voorzieningen voor gezinnen met (jonge) kinderen zoals kinderbedjes, kinderboxen, kinderstoeltjes en traprekjes.

Stranddagje

Uiteraard kun je kinderen geen groter plezier doen dan hen te trakteren op een stranddagje. Op het strand kunnen ze onder andere met netjes visjes gaan vangen in de branding, kunnen ze fantastische zandkastelen bouwen en kuilen graven. Aan het einde van de stranddag zal echter de Noordzee alle bouwseltjes weer doen wegspoelen, maar dat zal de pret niet drukken. Wat voor kinderen ook een leuke bezigheid is, is het zoeken van mooi gevormde schelpjes. Van deze schelpjes kunnen ze thuis dan weer fraaie schelpensieraden maken.

Strandpaviljoens

Er bestaat altijd een kans dat kinderen op een overvol strand hun ouders kwijtraken. Gelukkig is op het strand van Julianadorp aan Zee een duidelijk herkenningspunt aanwezig waardoor de kinderen daar immer naartoe kunnen gaan om weer herenigd te worden met hun mamma’s en pappa’s. Als kinderen op het strand naar de toilet moeten, kunnen zij naar één van de twee strandpaviljoens gaan om daar gebruik te maken van sanitaire voorzieningen.