Unieke strandhuisjes in Zeeland boeken!

Slapen op het strand, wie wil dat nou niet! Uiteraard is dat op het leeuwendeel van de Nederlandse stranden verboden, maar dat geldt niet voor alle plekken. In het Zeeuwse kustplaatsje Kamperland en in het Noord-Hollandse kustplaatsje Julianadorp aan Zee staan strandhuisjes oftewel strandslaaphuisjes waar heerlijk je vakantie kunt doorbrengen.

Alles erop en eraan

De strandhuisjes van Kamperland behoren tot het Roompot Beach Resort en de strandhuisjes van Julianadorp aan Zee behoren tot het Landal Beach Resort Oogduyne. Strandhuisjes zijn dus vakantiewoningen met alles erop en eraan. Je kunt er slapen, koken, tv kijken, internetten, et cetera. Maar er staan ook andere strandhuisjes op de vaderlandse stranden. Dit zijn feitelijk opberghokken voor op zomerse dagen. Dit type strandhuisjes vind je veel meer op de Nederlandse stranden.

Midden in de natuur

Wat is er zo bijzonder aan een standhuisje? Het antwoord op die vraag heeft met de natuur te maken; je bent midden in de natuur! Stel je even voor hoe het is om ’s morgens wakker te worden en de zee ligt letterlijk aan je voeten. Je hoeft niet te douchen of badderen; je kunt direct het frisse water induiken!

En dan de duinen … Nederlandse bergen waarvan het zand de mooiste kleuren aanneemt. Bovendien worden de duinen voortdurend door de wind geboetseerd in de allermooiste vormen. De duinen zijn het leefgebied voor tal van diersoorten zoals konijnen, meeuwen en roofvogels. 

En de luchten! Het is een feest om het weer te zien ontstaan boven de zee. Het aantal tinten grijs is ontelbaar. Het weer is op geen enkele dag hetzelfde. Dat maakt het Nederlandse klimaat zo aantrekkelijk!