Unieke strandhuisjes in Kamperland in Zeeland boeken!

Zeeland is een prachtige provincie. Het is een landsdeel waar nog heel veel ruimte is en waar niet veel mensen wonen. Het is zelfs de dunbevolktste provincie van Nederland. Daardoor is het uiteraard een geweldig regio om vakantie te vieren. Ook de natuur is er overweldigend. Zeker als je een liefhebber bent van het duinlandschap! En wie is dat niet. Daarbij als absolute bonus geldt de zee! Lekker uitwaaien op een herfstdag en lekker ronddobberen op een hete zomerse dag.

Strandhuisjes

In Zeeland is het sinds kort mogelijk om op een unieke locatie te overnachten, namelijk op het strand! Dit worden de strandhuisjes oftewel strandslaaphuisjes genoemd. De strandslaaphuisjes van Zeeland zijn te vinden in het badplaatsje Kamperland en worden verhuurd door het Roompot Beach Resort. 

Julianadorp aan Zee

Niet alleen in de provincie Zeeland is het mogelijk om op het strand te slapen, dat kan ook in de provincie Noord-Holland. Hier staan ze op het strand van Julianadorp aan Zee. Julianadorp aan Zee is echt een vakantieparadijs. Alles in het badplaatsje staat in het teken van vakantie en het ontvangen van toeristen.

Luxe

De strandhuisjes van Kamperland zijn het hele jaar te huur. De strandhuisjes van Julianadorp aan Zee daarentegen worden voor de winterperiode van het strand gehaald om in het voorjaar weer op het strand te worden opgebouwd. Zowel de Zeeuwse strandhuisjes als Noord-Hollandse strandhuisjes zijn van alle gemakken voorzien en dus heel luxe. Het is derhalve een feest om in de strandhuisjes te mogen bivakkeren. Enerzijds zit in je midden in de natuur en anderzijds hoef je niet aan comfort in te leveren!