Tweede huis kopen in Julianadorp aan Zee!

Voor veel mensen is het een droom om een tweede huis te hebben. Het leeuwendeel van de tijd wordt er gebivakkeerd in het eerste huis, om vervolgens gedurende de vakanties naar het tweede huis te togen. Een fantastische plek om een tweede huis te kopen is Julianadorp aan Zee; de prachtige kustplaats aan de Noordzee.

Vakantieparken 

Uiteraard is het niet voor iedereen weggelegd om een tweede huis in Julianadorp aan Zee te kopen. Maar dat is helemaal geen probleem; je kunt ook een vakantiehuisje huren in Julianadorp aan Zee. Op de vakantieparken van de Noord-Hollandse badplaats is er een ruime keuze aan vakantiehuizen.

Gehoornde slijmvis

Julianadorp aan Zee mag zichzelf gelukkig prijzen met het feit dat het aan de Noordzee ligt. Een Noordzee die helemaal vol zit met leven. Vissen bijvoorbeeld. De gehoornde slijmvis is één van de vissoorten die zich in het Nederlandse deel van de Noordzee laat zien. Het is echter wel een vissoort die vrij zeldzaam is in de vaderlandse Noordzee.

Als je een grotere kans wil maken om een gehoornde slijmvis te spotten, moet je naar de rotsachtige kusten van Spanje en Portugal gaan. Daar voelen zij zich het meest thuis. De gehoornde slijmvis voelt zichzelf bovendien het prettigst op een diepte die varieert tussen de 3 en 30 meter. 

De beroepsvisserij is niet geïnteresseerd in de gehoornde slijmvis. Voor sportduikers daarentegen is het een feestje om oog in oog te komen met gehoornde slijmvis. Het is een vissoort waar mooie foto’s van zijn te maken!