Supergoedkoop strandhuisje boeken in Julianadorp!

De strandhuisjes oftewel strandslaaphuisjes van Julianadorp aan Zee zijn de meest bijzondere vakantieaccommodaties van heel Nederland. In totaal staan er negentig strandhuisjes op het strand van Julianadorp aan Zee.

Snel volgeboekt

Het nadeel is dat ze heel snel zijn volgeboekt voor de maanden mei, juni, juli en augustus. Iedereen die in de zomer in een strandhuisje wil logeren, moet niet te lang wachten met boeken. De strandhuisjes van Julianadorp aan Zee worden beheerd door het Landal Beach Resort Oogduyne.

Goedkoop

De strandhuisjes worden in april op het strand geplaatst en in november weer van het strand weggehaald; in totaal staan de strandhuisjes dus 7 maanden op het strand van Julianadorp aan Zee. De maanden april, mei, september en oktober behoren tot het laagseizoen! Vaak zijn de strandhuisjes dan nog wel te huren én zijn de prijzen van de huur ook een stuk lager. Je kunt dan feitelijk goedkoop op het strand van Julianadorp aan Zee bivakkeren.

Hoofdprijs

Langs de hele vaderlandse kust duiken steeds meer strandhuisjes op! Maar de strandhuisjes van Julianadorp aan Zee zijn wel heel bijzonder. Zo zijn ze heel luxe. Het ontbreekt in de strandhuisjes aan helemaal niets! Maar wat natuurlijk de hoofdprijs is, is de omgeving waar de strandhuisjes staan! Aan de voet van de Noordzee en omringd door glooiende duinen. Hoe mooi en bijzonder wil je het hebben! Mensen die dat een keer hebben meegemaakt, komen ieder jaar weer terug!