Super de luxe vakantiepark in Julianadorp!

Julianadorp aan Zee telt maar liefst acht vakantieparken. Sommige parken zijn eenvoudig, andere daarentegen zijn heel luxe. Het Landal Beach Resort Ooghduyne is een voorbeeld van die laatste categorie. Op het terrein van het Landal Beach Resort Ooghduyne staan 284 vakantievilla’s en 50 vakantieappartementen. Daarnaast beheert het vakantiepark 66 luxe strandhuisjes op het Noordzeestrand van Julianadorp aan Zee.

Strandslaaphuisjes

Het verblijf in deze futuristisch ogende strandslaaphuisjes wordt als een geweldige ervaring omschreven. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de strandhuisjes van Julianadorp aan Zee ieder jaar worden verkozen tot de beste en meest bijzondere vakantieaccommodatie van Nederland. Het Landal Beach Resort Ooghduyne is een dorpje op zich; een echt familiepark met alle denkbare faciliteiten. Het park ligt op ongeveer 20 minuten loopafstand van het Noordzeestrand. Of je moet natuurlijk één van de gelukkigen zijn die in één van de strandhuisje te bivakkeert; dan is de loopafstand tot het strand uiteraard 0 minuten.

Golfen

Golfliefhebbers hoeven hun geliefde sport geen seconde te missen gedurende hun verblijf op het park. Op het Landal Beach Resort Ooghduyne ligt namelijk een prachtige golfbaan: Golfbaan Ooghduyne. Golfbaan Ooghduyne is een 9-holes golfbaan (par-70). Doordat het langs de kust altijd wat meer en harder waait dan in de rest van Nederland, is het spelen op Golfbaan Ooghduyne uitdagend.

Zwemmen

Voor die parkgasten die meer van zwemmen dan van golfen houden, is op het park een subtropisch zwembad aanwezig: Zwembad Ooghduyne. Zwembad Ooghduyne is een overdekt zwembad en een waar zwemparadijs met onder andere een glijbaan van 55 meter, stomende sauna, borrelende whirlpool, deinend golfslagbad en een gezellige zwemmersbar!