Strandvolleyballen in Julianadorp aan Zee!

Voor het leeuwendeel van de mensen is het strand van Julianadorp aan Zee de plek waar ze heerlijk in de zon kunnen bruinbakken en daarna verkoeling gaan zoeken in het Noordzeewater. Het Noordzeestrand van het Noord-Hollandse kustplaatsje is ook een ideale locatie waar je fantastische strandwandelingen kunt maken en de zon kopje onder kunt zien gaan bij het avondrood. Hoe mooi wil je het hebben!

Sportactiviteiten

Maar het strand van Julianadorp aan Zee is óók de plek waar je sportactiviteiten kunt ontplooien zoals strandvolleybal oftewel beachvolleybal. Het strandvolleyballen is een erg hippe sport die over de hele wereld veel liefhebbers kent. Natuurlijk denken de meeste mensen bij beachvolleybal aan de parelwitte stranden van Brazilië, maar ook aan de vaderlandse kust is deze sport goed te beoefenen. Het is een sport die bovendien interessant is voor jong en oud.

Net

Als je wil gaan strandvolleyballen, moet er uiteraard eerst een net worden opgehangen. Deze netten worden doorgaans op het strand van Julianadorp aan Zee opgehangen bij diens strandpaviljoens. Het is natuurlijk helemaal een feestje om na het strandvolleyballen een hapje en een drankje te scoren in één van de strandpaviljoens.

Strandpaviljoens

Vroeger waren strandpaviljoens een soort van veredelde snackbars, maar tegenwoordig is dat niet meer het geval. Het zijn eet- en drinkgelegenheden waar je fantastisch lekker kunt eten en drinken. Vaak zijn de strandpaviljoens gedurende de zomer ook de middelpunten van gezellige strandfeesten. Ook als je gedurende een stranddag naar het toilet moet, kun je bij de strandpaviljoens prima terecht.