Strandhuisjes kopen in Julianadorp!

Strandhuisjes zijn tegenwoordig hot! Heel erg hot! Langs de gehele Noordzeekust duiken ze meer en meer op. Met strandhuisjes bedoel ik feitelijk strand(slaap)huisje. Dus huisjes op het strand waar je mag slapen. Op het strand kun je namelijk ook heel veel strandhuisjes huren of kopen waar je alleen je strandspulletjes mag opbergen zoals zwemkleding, windschermen, opblaasbedden, et cetera.

Julianadorp aan Zee

De aller-beroemdste strandslaaphuisjes van Nederland staan in Julianadorp aan Zee. Negentig stuks! Ze staan op het strand van april tot en met oktober. Wie voor de zomermaanden een strandhuisje wil boeken, moet er wel heel snel bij zijn. De strandhuisjes zijn namelijk voor die periode heel snel volgeboekt!

Unieke slaaplocatie

Het Landal Beach Resort Oogduyne is de eigenaar van de strandslaaphuisje van Julianadorp aan Zee. Zogezegd moet je veel geluk hebben om in de zomer in een strandhuisje te geraken. Vaak zijn ze binnen een week volgeboekt. In het voorjaar en in het najaar daarentegen liggen er nog wel vaak kansen én zijn de prijzen bovendien een stuk voordeliger! Op deze manier kun je toch een unieke slaaplocatie meemaken. ’s Ochtends wakker worden door de Noordzee en ’s avonds de zon onder zien gaan in de Noordzee.

Kopen

Een andere optie is natuurlijk om een strandslaaphuisje te kopen in Julianadorp aan Zee. Soms worden enkele strandhuisjes te koop aangeboden. Dat is natuurlijk fantastisch; je eigen huisje op het strand van Julianadorp aan Zee. Op deze manier heb je altijd de kans om in de zomer op het strand van Julianadorp aan Zee te bivakkeren én het op de tijden dat je er zelf niet bent, te verhuren.