Spotgoedkope strandhuisjes huren in Kamperland te Zeeland!

Er zijn verschillende soorten van vakantieaccommodaties. Dan moet je denken aan de locatie waar ze staan en wat voor een type het zijn. Nog niet zo heel lang geleden waren de meeste toeristen die in Nederland op vakantie gingen het meest geïnteresseerd in de Veluwe en Drenthe. Maar die tijd is voorbij, de kust is tegenwoordig dé plek waar het leeuwendeel van de Nederlanders op vakantie wil gaan.

Strandhuisjes

Aan de vaderlandse kust zijn er uiteraard veel verschillende type van vakantieaccommodaties. Zo kun je kiezen voor een camping en sta je dus met een tentje of caravan tussen de duinen. Dat is uiteraard een geweldige manier om vakantie te vieren. Daarnaast kun je ook een hotel, vakantiehuisje of een vakantieappartement huren. Maar, er een vakantieaccommodatie die je alleen maar aan de kust zult treffen en dat zijn de zogenaamde strandhuisjes oftewel strandslaaphuisjes!

Vakantieparken

Het is natuurlijk een geweldige belevenis om op het strand te kunnen slapen en logeren. Dat kan echter maar op een paar plekken in ons land. Onder andere op het Zeeuwse strand van Kamperland en op het Noord-Hollandse strand van Julianadorp aan Zee. Er zijn twee vakantieparken die dat faciliteren: het Roompot Beach Resort en het Landal Beach Resort Oogduyne.

Zeehonden

Als je op het strand slaapt in een vakantiehuisje maak je uiteraard heel veel mee. Vooral dingen die uit de natuur komen. Met een beetje geluk spot je zeehonden in de zee. Uiteraard leven er veel zeehonden in de Zeeuwse delta’s, maar daarnaast komen ze ook langs de hele Noordzeekust voor en zijn ze derhalve ook te spotten voor de kust van Julianadorp aan Zee!