Speciale meivakantie aanbiedingen Julianadorp!

Het is zeer de moeite waard om gedurende de meivakantie op vakantie te gaan naar Julianadorp aan Zee. Er wordt dan flink gestunt met speciale aanbiedingen en kortingen door de vakantieparken Hogenboom Strandslag Julianadorp en Landal Beach Resort Oogduyne. Op deze manier kost het weinig geld om een prachtige tijd aan de kust te hebben.

Sierbloembollenboeren

Als je in mei naar de Kop van Noord-Holland toogt, staat je daar bovendien een aangename verrassing te wachten. Deze streek kent namelijk naast een prachtig duinlandschap ook een heel bijzonder polderlandschap. In dat polderlandschap zijn heel veel sierbloembollenboeren actief. In het voorjaar wordt pas goed duidelijk waar ze het hele jaar hun tijd en energie ingestoken hebben; ontelbaar veel tulpen, hyacinten, narcissen en krokussen steken dan hun kop boven het maaiveld uit en komen tot volle bloei.

Welriekende geur

Julianadorp aan Zee en diens omgeving veranderen dan in één grote bloemenwinkel of Keukenhof. De menselijke zintuigen weten wekenlang niet wat ze meemaken. Zo ver het oog kan reiken, zijn fraai gekleurde bloemen te zien. Daarnaast is de atmosfeer bezwangerd met een welriekende geur. Als bijvoorbeeld de hyacinten tot bloei komen, wordt de lucht geparfumeerd met een onweerstaanbaar lekkere geur!

Geen horizonvervuiling

In de maand mei is het uiteraard nog te koud om in de Noordzee te zwemmen. Maar het Noordzeestrand is op ieder moment van het jaar een heerlijke tijd om te vertoeven. Het doet ieder mens goed om lekker uit te waaien op het strand en de alledaagse zorgen even te vergeten. Het voordeel van het strand van Julianadorp aan Zee is bovendien, dat het allemaal nog puur natuur is. Zo is er geen sprake van horizonvervuiling. Op heel veel plaatsen langs de kust staan in de Noordzee namelijk windmolens opgesteld. Uiteraard is dat geen fraai gezicht.