Smakelijk gourmet-arrangement bij vakantiehuis in Julianadorp!

Gourmetten is supergezellig en leuk! Zelf even kok spelen en de regie over je maaltijd hebben. Met het beschikbare vlees, groente, brood en saus gaan toveren in een pietluttig pannetje. Geweldig! Het is ook heel leuk om te gourmetten op je vakantiebestemming! Zeker als je geen boodschappen hoeft te doen en alle benodigdheden om te gourmetten bij je vakantieaccommodatie worden afgeleverd.

Gourmet-arrangement

Bij het Landal Beach Resort Oogduyne te Julianadorp aan Zee is het mogelijk om een gourmet-arrangement extra bij te boeken. Als je zo’n gourmet-arrangement hebt geboekt, kan het grote culinaire feest gaan beginnen. Naast het complete gourmetstel is ook het vlees (rundvlees, varkensvlees en kippenvlees) allemaal bij de prijs inbegrepen. En niet alleen het vlees, maar ook het stokbrood, salades en sausjes! Je hoeft dus helemaal geen boodschappen te doen, maar je kunt direct aan tafel!

Kersttraditie

Het gourmetten is naar alle waarschijnlijkheid uit Azië komen overwaaien en heeft de wereld veroverd. Ook in Nederland is het mateloos populair. Het gourmetten is in ons land zelfs uitgegroeid tot een echte kersttraditie. Vergelijkbaar met gourmetten zijn steengrillen en raclette. Bij raclette, wat typisch Zwitsers is, wordt geen vlees maar kaas gebruikt. Bij het gourmetten worden ook vaak eitjes en pannenkoekjes gebakken.

Steengrillen

Elektrische gourmetstellen en spiritusbrander-gourmetstellen zijn de twee soorten gourmetstellen die er op de markt zijn. Als je daarentegen gaat steengrillen, maak je gebruik van een stenen plaat die in de meeste gevallen van graniet is vervaardigd. Het grote voordeel van steengrillen ten op zichte van gourmetten, is dat je heel weinig olie of boter hoeft te gebruiken om te kunnen bakken, hierdoor is het een gezonde manier van koken!