Slapen op het strand van Zeeland in een strandhuisje!

In Nederland zijn meer dan 35.000 vakantiehuisjes te huur voor recreatie. Deze vakantiehuizen staan op meer dan 1.100 vakantieparken. Het leeuwendeel van de vakantieparken bevindt zich aan de kust.

Strandhuisjes

De meest bijzondere vakantiewoningen bevinden zich niet aan de kust, maar óp het strand. Slapen op het strand mag niet zomaar. Als je je tentje op het strand zet, ben je aan het wildkamperen, hetgeen niet is toegestaan! Echter op het strand van Kamperland te Zeeland en het strand van Julianadorp aan Zee te Noord-Holland zijn prachtige strandhuisjes verrezen waar het wel is toegestaan om te logeren op het strand. Een onvergetelijke ervaring!

Ultieme vakantiegevoel

Als je een strandhuisje oftewel strandslaaphuisje boekt, komt het ultieme vakantiegevoel tot leven. Je bent dan namelijk midden in de natuur. Daarnaast heeft het natuurlijk ook veel praktische voordelen. Als de temperatuur in Nederland oploopt, wil een groot deel van de natie verkoeling gaan zoeken in de zee.

Luxe

Op z’n moment voltrekt zich een ware volksverhuizing en sta je urenlang in de file om bij het verkoelende water te komen. In zo’n geval is het natuurlijk geweldig als je al op het strand bent. Als je in een strandhuisje zit en je wordt wakker, ben je in een paar tellen zo in het water. Wat verder heel erg bijzonder is, is het feit dan de strandhuisjes in Kamperland en in Julianadorp aan Zee heel erg luxe zijn. Het ontbreekt het in de huisjes aan helemaal niets. Ze zijn uitgerust met mooie keukens, ruime slaapkamers, royale badkamers, et cetera!