Slapen in de provincie Zeeland op het strand in een strandhuisje!

Als je op zoek bent naar een unieke vakantieaccommodatie kun je het beste togen naar Kamperland te Zeeland of Julianadorp aan Zee te Noord-Holland. In deze twee kustplaatsjes staan vakantiehuisjes op het strand; de zogenaamde strandhuisjes oftewel strandslaaphuisjes. Het is natuurlijk fantastisch om op het strand te kunnen en mogen logeren. Logeren in vakantiehuisjes die voorzien zijn van heel veel luxe. Je bivakkeert derhalve midden in de natuur, zonder enig comfort te hoeven inleveren.

Verschillen

Er is wel een verschil tussen de strandhuisjes van Julianadorp aan Zee en die van Kamperland. De strandhuisjes van Julianadorp aan Zee worden gedurende de winter van het strand weggehaald om in het voorjaar weer op het strand te verrijzen. De strandhuisjes van het Zeeuwse Kamperland daarentegen zijn het hele jaar door te huren en te boeken. Deze strandhuisjes worden niet afgebroken maar blijven 365 dagen per jaar op het strand staan.

Geen file 

Een vakantiehuisje op het strand heeft uiteraard veel voordelen: zo hoef je niet op een zomerse dag de reis naar het strand te maken. Vaak beland je dan in de file. Ook aan het einde van de stranddag hoef je niet naar huis te togen. Aan het einde van de dag ben je namelijk al thuis. Thuis in je strandhuisje! Maar ook een stranddag verloopt veel fijner. Alles is namelijk bij de hand. Een koelkastje, een douche, et cetera. Daar komt dan nog de ultieme beleving van vrijheid bij. Met een beetje geluk spot je dan ook nog bijzondere dieren zoals zeehonden! Vlak voor je strandhuisje in de zee!