Slagers en slagerijen in Julianadorp!

Het leeuwendeel van de mensen dat op vakantie gaat naar Julianadorp aan Zee, huurt een vakantiehuisje in één van vakantieparken die het Noord-Hollandse kustplaatsje rijk is. Een vakantiehuisje is uiteraard geen hotel, dus je zal zelf in de keuken aan de bak moeten. Of je moet iedere dag in een restaurant gaan eten.

Ontspannend

Maar koken is voor heel veel mensen helemaal geen verkeerde bezigheid en wordt zelfs als ontspannend ervaren. Voordat je gaat koken, moeten er uiteraard eerst de nodige ingrediënten worden gekocht. Vlees bijvoorbeeld.

Verschillende opties

Als je vlees wil kopen in Julianadorp aan Zee zijn er verschillende opties. Of je toogt naar één van de drie winkelcentra die het badplaatsje rijk is óf je gaat naar de supermarkten die op de verschillende vakantieparken zijn gevestigd óf je bezoekt de wekelijkse markt die in Julianadorp aan Zee wordt georganiseerd.

Slagerijen

Op de drie winkelcentra van Julianadorp aan Zee (Winkelcentrum de Riepel, Winkelcentrum Dorperweerth en Winkelcentrum Loopuytpark) zijn uiteraard verschillende supermarkten aanwezig. Deze supermarkten zijn in het bezit van grote vleesafdelingen waar je heerlijk vlees kunt kopen. Daarnaast zijn er op de winkelcentra ook slagerijen te vinden waar het vlees uiteraard net iets lekkerder is. Vaak zijn daar ambachtelijke slagers aan het werk die van allerlei ambachtelijke vleesproducten maken zoals worst.

Markt

Bovendien wordt iedere week in Julianadorp aan Zee een markt gehouden. Op deze markt zijn van allerlei food-producten te koop zoals brood, kaas, nootjes en vlees. Markten hebben de naam goedkoop te zijn. Dat geldt ook voor de markt van Julianadorp aan Zee!