Slagerijen en slagers in Julianadorp!

De meeste mensen die vakantie willen vieren in Julianadorp aan Zee kiezen ervoor om een huisje te huren in één van de vele vakantieparken die in het Noord-Hollandse kustplaatsje te vinden zijn. Een vakantiehuisje is natuurlijk erg gezellig, maar het is vanzelfsprekend geen hotel; met andere woorden je zult zelf voor je natje en droogje moeten zorgen. Je kunt dat natuurlijk omzeilen door iedere dag in een restaurant plaats te nemen, maar daar ben je naar verloop van tijd ook wel snel klaar mee!

Ingrediënten verzamelen

Koken hoeft bovendien helemaal niet vervelend te zijn, óók niet gedurende de vakantie. Het heeft natuurlijk wel een groot nadeel, je moet eerst alle ingrediënten verzamelen vooraleer je aan de slag kunt. Voor veel mensen vormt vlees een niet te onderbreken bestanddeel van de warme maaltijd.

Vakantieparken

Uiteraard zijn er in Julianadorp aan Zee legio mogelijkheden om vlees(waren) te kopen. Zo hebben de meeste vakantieparken van Julianadorp aan Zee supermarkten op hun terreinen, waar alle denkbare levensmiddelen te verkrijgen zijn. Daarnaast is de badplaats gezegend met maar liefst drie verschillende winkelcentra (Winkelcentrum de Riepel, Winkelcentrum Dorperweerth en Winkelcentrum Loopuytpark). En als klap op de vuurpijl wordt er iedere week in Julianadorp aan Zee een markt gehouden. Een markt waar groentes, fruit, kaas, vis, kip en vlees te verkrijgen zijn!

Markt

Vroeger was het gezegde: op de markt is je gulden een daalder waard. Uiteraard ligt het guldentijdperk al lang achter ons, maar de boodschap is nog steeds van kracht. De boodschappen die op een markt zijn te verkrijgen, zijn veel goedkoper dan die in winkels of supermarkten. Dat geldt ook voor Julianadorp aan Zee!