Sinterklaas vieren in Julianadorp!

Het vieren van de verjaardag van Sinterklaas is één van de belangrijkste Nederlandse feesten, ondanks de Zwarte Piet-discussie van de laatste jaren. Kinderen kijken er vol spanning weken naar uit. Maar ook voor volwassenen is pakjesavond iets om je op te verheugen. Vaak maakt men dat surprises voor elkaar.

Vakantie

Het is natuurlijk heel vertrouwd om thuis Sinterklaas te vieren, maar het kan ook anders. Je kunt er ook een soort van vakantie van maken. Wat is er nou leuker om ergens in het land een vakantiehuisje te huren en daar met familie en vrienden het Sinterklaasfeest te vieren!

Julianadorp aan Zee

Eén van de opties is bijvoorbeeld om op 5 en 6 december naar Julianadorp aan Zee te togen. Julianadorp aan Zee is één van de mooiste kustplaatsjes van ons land en ligt in het noorden van de provincie Noord-Holland. Deze streek wordt heel toepasselijk de Kop van Noord-Holland genoemd, ook wel aangeduid als de Noorderkop.

Vakantieparken

In Julianadorp aan Zee zijn verschillende vakantieparken aanwezig waar je vakantiehuisjes en vakantieappartementen kunt huren. Het mooie van de Sinterklaastijd is dat het dan laagseizoen is waardoor de prijzen van de accommodaties heel erg aantrekkelijk zijn.

Aanbiedingen en kortingen

Als klap op de vuurpijl wordt er dan nog veel gestunt met aanbiedingen en kortingen, waardoor het feestelijke verblijf aan de kust nog aantrekkelijker wordt. Nadat alle cadeautjes en pakjes uitgepakt zijn, is het natuurlijk een heel goed idee om vervolgens lekker te gaan uitwaaien langs de Noordzeekust. Dan hoef je overigens niet ver te lopen; de vakantieparken van Julianadorp aan Zee liggen op steenworp afstand van het Noordzeestrand!