Sinterklaas vieren in de badplaats Julianadorp!

Sinterklaas is een feest dat alleen maar wordt gevierd in Nederland en België. Het is derhalve een uniek feest. Ondanks het feit de laatste jaren de Pietendiscussie een beetje ‘roet’ in het eten heeft gooit, blijft het een immens populair feest. Kleine gelovige kinderen zijn aan het einde van november en het begin van december nerveus van alles wat er komen gaat.

Heerlijke avondje

Als dan eenmaal het heerlijke avondje is gekomen, hebben de kinderen en hun ouders een geweldige tijd. Volwassenen maken vaak surprises voor elkaar en lezen gedichtjes aan elkaar voor. Onderwijl zijn de kinderen bezig met het uitpakken van pakjes. Op de achtergrond klinken leuke Sinterklaasliedjes en is iedereen blij en vrolijk.

Vakantiebestemming

Natuurlijk kun je ervoor kiezen om lekker fijn thuis te blijven, maar het kan ook anders. Je kunt jezelf en je familie ook verplaatsen. Wat is er nou leuker om het Sinterklaasfeest eens op een vakantiebestemming te vieren?

Julianadorp aan Zee

Julianadorp aan Zee zou dan helemaal geen verkeerde keuze zijn! Julianadorp aan Zee wordt beschouwd als de parel van de Noordzeekust. En dat is niet voor niets! Het badplaatsje is gezegend met verschillende vakantieparken die op steenworp afstand liggen van de Noordzeekust. Het strand van het Noord-Hollands kustplaatsje is gezegend met een grote schoonheid en heeft bovendien een grote lengte. Namelijk meer dan 4 kilometer. Het strand is daarnaast ook erg schoon, één van de schoonste van heel Nederland. Nadat de pakjes op 5 december zijn uitgepakt, kun je nog een mooie strandwandeling maken. Wat een feest!