Sinterklaas op een vakantiepark in Julianadorp vieren!

Als je als kind in Nederland bent geboren, groei je uiteraard op met verschillende Nederlandse tradities en feesten. Eén van belangrijkste feesten is uiteraard Sinterklaas oftewel Sint Nicolaas. Het is een feest voor kinderen en hun ouders. Op het einde van de maand november wordt de spanning al opgebouwd. Op scholen worden tekeningen opgehangen en op televisie begint het Sinterklaasjournaal. In supermarkten en andere winkels worden de oren getrakteerd op Sinterklaasliedjes.

Pakjesavond 

Het hoogtepunt van de Sinterklaasrage is uiteraard pakjesavond. Dat is een avond waar alle kinderen heel lang naar uitkijken. Ook voor oudere mensen is Sinterklaasavond een aantrekkelijk feestmoment. Vaak maken zij surprises voor elkaar. Dat zijn bouwseltjes waar ze avondenlang op hobby-kamertjes aan hebben gewerkt.

Noordzeekust

Uiteraard viert het leeuwendeel van de natie Sinterklaasavond thuis, maar dat geldt niet voor iedereen. Er zijn ook mensen die een vakantiehuisje boeken op een vakantiepark ergens in ons polderlandje. Eén van de meest aantrekkelijke plekken waar je accommodaties kunt huren, is de Noordzeekust. Er bestaan geen mensen die niet gelukkig van de Noordzee, de duinen en het strand worden. Alle zorgen vervliegen dan met de wind. Hoe leuk is het wel niet om in zo’n omgeving Sinterklaas te gaan vieren!

Vakantieparken

Eén van de meest aantrekkelijke kustplaatsjes die Nederland kent, is Julianadorp aan Zee. Deze badplaats ligt in het noorden van de provincie Noord-Holland; op steenworpafstand van de marineplaats Den Helder. Julianadorp aan Zee kent verschillende prachtige vakantieparken waar je een heerlijk tijd kunt hebben; ook tijdens de Sinterklaastijd!