Schoonste strand van Nederland in Julianadorp!

Het schoonste strand van Nederland bevindt zich aan de kust van provincie Noord-Holland in het badplaatsje Julianadorp aan Zee. Ondanks het feit dat daar veel recreatie plaatsvindt, is het 4 kilometer lange strand van Julianadorp aan Zee brandschoon. Om op het strand van Julianadorp aan Zee te komen, is het kustplaatsje gezegend met vier strandopgangen: Strandslag Falga, Strandslag De Zandloper, Strandslag Julianadorp en Strandslag Drooghe Weert.

Vakantieparken

Net achter de duinen, op steenworpafstand van het strand, bevinden zich twee prachtige vakantieparken: het Landal Beach Resort Ooghduyne en Hogenboom Strandslag Juliana. Als je daar een accommodatie boekt, ben je zo op het prachtige strand.

Naaktrecreatie

Sommige delen van het strand zijn heel rustig; ideaal voor natuur- en rustzoekers. Andere delen van het strand zijn supertoeristisch. Daarnaast zijn er twee plekken op het strand die bestemd zijn voor naakrecreatie. In tegenstelling tot de drukke standen van Zuid-Holland staan er geen files als je in de zomer richting het strand van Julianadorp aan Zee wil gaan. Bovendien is het parkeren voor auto’s gratis en staan er speciale fietsrekken waar je de stalen ros kunnen plaatsen. En dat ook allemaal gratis en voor niets. Op het schone strand kan het genieten echt gaan beginnen. Je raakt betoverd door de mooie duinen en de doorlopend veranderende Noordzee. Vanaf het strand zijn bovendien de mooiste kust- en zeevogels te spotten.

Strandhuisjes

Op het strand van Julianadorp aan Zee staan verder tijdens het seizoen de beroemde strandhuisjes oftewel strandslaaphuisjes waar je een unieke vakantie-ervaring kunt opdoen. Verder zijn er op het strand twee strandpaviljoens waar je heerlijk een drankje kunt nemen na een lange strandwandeling of na een duik in de Noordzee.