Schoonste strand van Nederland bevindt zich in Julianadorp!

Julianadorp aan Zee is gezegend met het schoonste en mooiste strand van Nederland. Op het prachtige brede strand zul je geen rommel aantreffen, welk seizoen je er ook bivakkeert. Het wonderschone strand van Julianadorp aan Zee (met een lengte van maar liefst 4 kilometer) is middels een viertal strandopgangen te bereiken: Falga, De Zandloper, Julianadorp en Drooghe Weert. Door de grote lengte is het nooit echt druk op het strand, ondanks het feit dat Julianadorp aan Zee jaarlijks veel toeristen ontvangt!

Vakantieparken

Als je dicht in de buurt van het strand wil overnachten, kun je het beste een accommodatie boeken in één van de grote vakantieparken die het kustplaatsje rijk is zoals het Landal Beach Resort Ooghduyne en Hogenboom Strandslag Juliana. Het is een zeer korte wandeling vanaf deze twee parken naar het strand.

Strandhuisjes

Op het strand van Julianadorp aan Zee zijn er voor iedereen mogelijkheden. Voor mensen die van rust en natuur houden, zijn er speciale plekken. Rond de strandpaviljoens en de beroemde strandhuisjes van Julianadorp aan Zee is het veel drukker en zijn kinderen met emmertjes en schepjes in de weer. Ook voor strandgasten die graag willen naaktrecreëren zijn er mogelijkheden; op twee plaatsen op het strand is nudisme toegestaan.

Gemakkelijk toegankelijk

Het strand van Julianadorp aan Zee is heel gemakkelijk toegankelijk. Je hoeft in de zomer niet eerst uren in de file te staan om bij het strand te komen. Bovendien is het voor de auto’s gratis parkeren op de talloze parkeerplaatsen die het kustdorpje rijk is. Ook aan fietsers is gedacht, heel dicht in de buurt van de Noordzee bestaat er een mogelijkheid om fietsen te stallen in fietsrekken.