Schoonste en mooiste strand van Noord-Holland in Julianadorp!

Aan de kust van Noord-Holland bevindt zich bij Julianadorp aan Zee het schoonste en mooiste strand van Nederland. In de zomer kan het er behoorlijk druk zijn, maar ondanks dat zul je op het strand van Julianadorp aan Zee geen rommel tegenkomen of aantreffen. Het 4-kilometer lange strand is middels vier strandopgangen te bereiken: Falga, De Zandloper, Julianadorp en Drooghe Weert.

Vakantieparken

Mensen die graag dicht in de buurt van het strand willen overnachten, kunnen het beste een accommodatie boeken in één van de twee geweldig mooie vakantieparken die dicht in de buurt liggen: Landal Beach Resort Ooghduyne en Hogenboom Strandslag Juliana. Vanaf deze familieparken is het een korte wandeling richting het Noordzeestrand.

Zeer divers

Het strand van Julianadorp aan Zee is zeer divers. Op bepaalde plaatsen is het ideaal voor rust- en natuurzoekers. Andere plaatsen zijn weer wat meer toeristisch en bevinden zich ook de beroemde strandhuisjes van Julianadorp aan Zee én verschillende strandpaviljoens. Er is zelfs op twee plekken ruimte voor naaktrecreatie (naaktstrand) oftewel nudisme.

Geen files

In tegenstelling tot veel andere plaatsen langs de Noordzeekust hoef je niet bang te zijn om eerst urenlang in de file te moeten staan vooraleer het strand te bereiken en bovendien aan het einde van de stranddag weer het zelfde liedje mee te moeten maken op de weg terug naar huis. Naar het strand van Julianadorp aan Zee staan namelijk nooit files en kun je bovendien gratis je auto parkeren op verschillende parkeerterreinen. En als je met de fiets komt, is dat ook geen enkel probleem; er zijn speciale fietsrekken waar je je fiets in kunt zetten onderwijl je heerlijk op het strand kunt recreëren!