Sauna in goedkoop vakantiehuisje in Julianadorp!

Het is natuurlijk heel aantrekkelijk om in Julianadorp aan Zee een vakantiehuisje te boeken waarin zich een sauna bevindt. Als je de hele dag op het strand bent geweest om te zonnen of om een lange wandeling te maken, is het natuurlijk fantastisch om daarna nog even in een heteluchtbad te stappen. Een heteluchtbad waar de luchttemperatuur tussen de 80 en 120 graden Celsius bivakkeert.

Finse uitvinding

De sauna is in Finland uitgevonden. Iedereen kent dus minimaal één Fins woord: sauna! De Finnen zijn zó dol op hun uitvinding, dat vrijwel ieder huishouden een sauna heeft. Gaan saunaliefhebbers in Nederland buiten de deur naar de sauna, in Finland hoeft dat dus niet. Echter de populariteit van een eigen sauna thuis groeit wel in ons land. En ook als Nederlanders op vakantie gaan, wenst men steeds vaker een sauna in de vakantiewoning.

Landal Beach Resort Ooghduyne

Veel vakantiehuisjes in Julianadorp aan Zee bezitten een fraaie sauna, zo ook vakantiehuisje Pluk de Dag. Naast een sauna heeft Pluk de Dag ook een bubbelbad en een zonnebank/solarium. Je komt dus feitelijk in een soort wellness-omgeving terecht. Pluk de Dag heeft nog veel meer voordelen, het vakantiehuisje is namelijk gesitueerd op een luxe vakantiepark: Landal Beach Resort Ooghduyne. Dit grote park kan de bezoekers fantastische faciliteiten bieden, waaronder een wonderschoon subtropisch zwembad met een lange glijbaan. Voor de vakantiebewoners van Pluk de Dag zijn alle faciliteiten, waaronder het zwembad gratis toegankelijk.

Unieke landschappen

Als je in Julianadorp aan Zee op vakantie gaat, wil je natuurlijk naast een fraai vakantiehuisje, ook in een mooie omgeving terechtkomen. Dan ben je in Julianadorp aan Zee gelukkig op het juiste adres. In het badplaatsje komen namelijk twee unieke landschappen tezamen: enerzijds het fraaie  kustlandschap met haar betoverende duinen en anderzijds het aantrekkelijke polderlandschap met diens talloze slootjes en greppeltjes.