Rookvrije vakantiehuisjes in Julianadorp!

Voor mensen die zelf niet roken kan het heel vervelend zijn om in een vakantiewoning te komen waar wel gerookt is. De sigarettenlucht blijft namelijk altijd hangen, trekt in de muur en in de gordijnen.

Vakantieparken

Gelukkig zijn er in verschillende vakantieparken van Julianadorp aan Zee, zoals het Landal Beach Resort Ooghduyne en Hogenboom Strandslag Juliana, vakantiehuisjes, vakantieappartementen en strandhuisjes te boeken waarin het verboden is om te roken en die dus rookvrij zijn. Deze accommodaties zijn nimmer verhuurd aan rokers en zijn dus ook nooit onderworpen geweest aan de lucht van sigaretten of sigaren.

Zuivere zeelucht

Mensen die niet roken houden doorgaans van frisse lucht. Frisse zeelucht is er volop in Julianadorp aan Zee. De twee bovengenoemde vakantieparken liggen namelijk op steenworpafstand van de Noordzeekust. Na een korte wandeling ben je op het strand van Julianadorp aan Zee en kunnen de longen zich vullen met heerlijke, frisse en zilte zeelucht.

Uniek strand

Er zijn overigens een paar dingen die het strand van Julianadorp aan Zee uniek maken. Op de eerste plaats wordt het strand van Julianadorp aan Zee beschouwd als het mooiste en schoonste strand van Nederland. Op de tweede plaats is het strand van het Noord-Hollandse kustplaatsje heel erg breed en is het zandstrand mooi wit/geel. Op derde plaats is er op het strand van het tot de gemeente Den Helder behorende badplaatsje geen horizonvervuiling te bekennen. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld Bergen aan Zee en Egmond aan Zee, waar in de Noordzee lelijke windturbines opdoemen. Op de vierde plaats staan op het strand van Julianadorp aan Zee de beroemde strandhuisjes. Het is onmogelijk om in Nederland dichter bij de Noordzee te overnachten; een geweldige ervaring dus!