Prima sanitaire voorzieningen op het strand van Julianadorp!

Julianadorp aan Zee onderscheidt zich onder andere met andere badplaatsen door de lengte van het strand. Het strand van de Noord-Hollandse kustplaats heeft namelijk een lengte van maar liefst 4 kilometer! Het voordeel van zo’n lang en groot strand is uiteraard dat het er nooit druk aanvoelt, de badgasten verspreiden zich mooi egaal over het strand heen! Het zal er derhalve nooit zwart zien van de mensen.

Schoorl

Tussen de bewoonde wereld en het strand van Julianadorp aan Zee liggen uiteraard duinen. Deze duinstrook is echter niet zo breed, zo’n 100 meter! Als je dit bijvoorbeeld vergelijkt met de situatie in Schoorl is dat verbijsterend. Om vanuit het centrum van Schoorl op het strand van Schoorl aan Zee te komen, staat er namelijk een wandeling van 5 kilometer op je te wachten. Dat is toch andere koffie!

Strandslagen

Door de duinen van Julianadorp aan Zee zijn vier verschillende paden aangelegd om op het strand te komen. Het meest gebruikte pad is Strandslag Julianadorp, gevolgd door Strandslag De Zandloper. Als je via deze twee strandslagen op het strand van Julianadorp aan Zee komt, zie je direct twee strandpaviljoens op het strand staan. In deze strandpaviljoens kun je van heerlijke gerechten genieten en zijn er sanitaire voorzieningen aanwezig.

Strandpaviljoens

Het is natuurlijk een feest om even uit te rusten en bij te tanken in een strandpaviljoen. Je gaat lekker zitten, bestelt een lekker hapje & drankje en gaat vervolgens heerlijk genieten van wat zich allemaal op het strand voordoet. Daarnaast bivakkeer je in een omgeving van grootste schoonheid; het strand, de Noordzee en de duinen!