Prijzen en beschikbaarheid vakantieappartementen Julianadorp!

Op de websites van Hogenboom Strandslag Juliana en Landal Beach Resort Oogduyne zijn de beschikbaarheid en de prijzen van de vakantieappartementen in Julianadorp aan Zee op een overzichtelijke manier te vinden. Bij de twee genoemde familieparken zijn onder andere appartementen te boeken. Er bevinden zich meer dan honderd appartementen op de twee vakantieparken. Naast appartementen kun je er ook mooie vakantiehuisjes en strandhuisjes boeken.

Dicht bij de Noordzee

De prijs is één van de grote voordelen als de keuze op een vakantieappartement valt gedurende het verblijf in Julianadorp aan Zee. Voor een vakantiehuisje of strandhuisje betaal je namelijk meer geld. Uiteraard krijg je er dan ook meer voor terug. Maar de vakantieappartementen bieden nog meer voordelen. De Noordzee is namelijk niet ver weg van de vakantieappartementen, het is maar een paar minuten lopen! Eerlijk is eerlijk, ook de vakantiehuisjes liggen op steenworp afstand van het strand van Julianadorp aan Zee!

Kop van Noord-Holland

Het strand van Julianadorp aan Zee onderscheidt zich op een paar vlakken met de andere Nederlandse stranden. Zo is het strand van het Noord-Hollandse kustplaatsje erg lang; 4 kilometer! Het voordeel van zo’n lang strand is dat het er nooit druk aanvoelt. De mensen verdelen zich mooi over het strand. Het strand is bovendien brandschoon, het is één van de schoonste stranden van de Nederlandse kust! En dan nog de zon en regen. Julianadorp aan Zee ligt midden in de zogenaamde Kop van Noord-Holland. Dit gebied is gezegend met de meeste zonuren per jaar van Nederland en de minste regenval per jaar van heel Nederland! Fantastisch dus!