Pinksteren vakantie kortingen vakantiehuisje in Julianadorp!

Tien dagen na Hemelvaart viert een groot deel van de Nederlandse bevolking Pinksteren. Omdat Hemelvaart altijd op een donderdag valt, valt Eerste Pinksterdag immer op een zondag. Tweede Pinksterdag is dus op de maandag. Hierdoor ontstaat een extra lang weekend; een serie van 3 vrije dagen die uitnodigt om iets leuks te doen, even weg te gaan!

Nederlandse kust

Lekker uitwaaien aan de Nederlandse kust bijvoorbeeld. Aan de Nederlandse Noordzeekust liggen ongeveer vijfentwintig verschillende badplaatsen. Deze zijn verspreid over de provincies Zeeland, Zuid-Holland en Noord-Holland. Het verschil met de kustplaatsjes van Noord-Holland ten opzichte van de twee andere provincies is dat ze veel minder druk zijn.

Julianadorp aan Zee

Als je op een zonnige dag naar Scheveningen of Zandvoort wil gaan, sta je eerst urenlang in de file vooraleer op het strand te geraken. In Noord-Holland, en zeker in de Kop van Noord-Holland, is dat geenszins het geval. Julianadorp aan Zee bijvoorbeeld. Deze badplaats heeft een strand met lengte van maar liefst 4 kilometer. Bovendien is het strand superschoon en heel erg mooi!

Vakantieparken

Met het Pinksterweekend zijn vakantiehuisjes te boeken in de vakantieparken Landal Beach Resort Oogduyne en Hogenboom Strandslag Juliana. Voor Eerste Pinksterdag en Tweede Pinksterdag wordt er door deze parken veel gestunt met aanbiedingen, kortingen en arrangementen, waardoor het verblijf in Julianadorp aan Zee gedurende deze feestdagen spotgoedkoop wordt.

Mooie omgeving

Met een beetje geluk laat de lentezon zich met de Pinksterdagen zien en kun je heerlijk langs de kust gaan wandelen of fietsen. Het is ook leuk om de historische plaatsen in de directe omgeving te gaan bezoeken zoals Hoorn, Medemblik en Enkhuizen.