Pinksteren vakantie aanbiedingen in Julianadorp!

Het leeuwendeel van de Nederlandse bevolking viert Pinksteren. Dit Christelijke feest wordt 10 dagen na Hemelvaart gevierd. Eerste Pinksterdag valt dus altijd op een zondag, omdat Hemelvaart altijd op een donderdag wordt gevierd. Als Eerste Pinksterdag op een zondag valt, valt Tweede Pinksterdag uiteraard op een maandag. Op deze manier ontstaat een serie van 3 vrije dagen. Geweldig natuurlijk! Heel veel mensen grijpen dit buitenkansje met beide handen aan en trekken eropuit.

Vaderlandse kust

Wat is er bijvoorbeeld leuker dan lekker uit te waaien aan de vaderlandse kust? Er zijn ongeveer vijfentwintig verschillende badplaatsen aan de Nederlandse Noordzeekust opgetrokken. Deze Noordzeekustplaatsjes liggen in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Zeeland. De badplaatsen in Zuid-Holland en Zeeland zijn doorgaans heel erg druk! Het is dan ook een verademing om aan de Noord-Hollandse Noordzeekust te vertoeven, veel minder volk!

Urenlang in de file

Het is heel erg lastig om op een zomerse dag het strand van Zandvoort of Scheveningen te bereiken. Vaak sta je dan urenlang in de file; op de heenweg én op de terugweg. In de Kop van Noord-Holland blijf je gevrijwaard dat fileleed, daar kun je zonder problemen het strand bereiken en normaal je auto parkeren. Eén van de topbadplaatsen van de Noordkop is Julianadorp aan Zee. Dit dorp heeft een geweldig mooi én schoon strand, een strand dat overigens 4 kilometer lang is! Door deze grote lengte is het nooit druk op het strand en kun je er in alle rust recreëren.

Familieparken

De familieparken Landal Beach Resort Oogduyne en Hogenboom Strandslag Juliana in Julianadorp aan Zee zijn de perfecte parken om een vakantiehuisje te boeken gedurende het Pinksterweekend. Tijdens deze periode stunten de genoemde parken met aantrekkelijke en goedkope arrangementen, kortingen en aanbiedingen. Op deze manier hoeft de Pinkstervakantie geheel niet duur te zijn!